Hyvinvointimittarit

Voi hyvin ja mittaa hyvinvointisi! FirstBeat ja InBody mittauksilla saadaan luotettavaa tietoa oman kehosi voinnista. FirstBeatillä mitataan stressin, palautumisen, liikkumisen ja unen määrää. InBody mittauksella saat tietoa kehosi todellisesta lihas- ja rasvamassan määrästä.

Firstbeat Life

Miten jaksat. Onko stressitasosi korkea? Luuletko palautuvasi työpäivästä? Mikä on liikunnan määrä arjessasi? Entä mikä on unen vaikutus?

Erittäin tarkan tuloksen saat Firstbeat mittalaitteella ja Firstbeat Life- mobiilisovelluksella. Nämä yhdessä avaavat yhteyden kehosi reaktioiden ja arkielämän valintojen välillä.

Muutoksen vaikutuksia on helppo seurata ja asettaa uusia konkreettisia tavoitteita oman hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi.

FirstBeat laite noudettava ja palautettava valmentajalle henkilökohtaisesti.

Firstbeat hyvinvointimittaus sisältää

  • alkukeskustelu ja perehdytys laitteen käyttöön
  • mittauslaitteen lainaaminen
  • opastus sovelluksen käyttöön
  • mittauksen kesto on 3-5 vrk
  • tulosten läpikäynnin valmentajan kanssa

Hinta:

59 €/mittaus

Starttipaketti - Virkeä Fiilis - Lahti

InBody 770

InBody kehonkoostumusmittaus antaa sinulle arvokasta tietoa omasta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Raportointilomakkeesta saadaan selville mitkä asiat kehossasi ovat hyvin ja mihin tulisi kiinnittää huomiota. InBody mittauksella saadaan selville kehosi lihastasapaino, rasvamassa/-prosentti, sisäelinrasvan määrä, nestetasapaino ja paljon muuta hyödyllistä tietoa.

InBody mittauslaite sijaitsee Lahden Karisman Liikussa.

Hinta:

30 €/mittaus

Maksutavat: kortti tai MobilePay