Starttaa mukaan!

Hinnasto

 Aloittelijan kuntosali ohjelma.  Kesto 2kk

Sisältää alkuhaastattelun, 2-osaisen kuntosaliohjelman. Opastuksen treeneihin ja 1 kertaa  treenitapaamisen/kk. 2 kuukauden sitoutuminen vaaditaan. Maksun voi suorittaa kuukausittain. 

Suositellaan Kuntokeskus Liikku Lahti tai Hollola jäsenyyttä, tai asiakas maksaa valmentajan kertakäynnit omalle salilleen ohjausten ajaksi.120/kk eli 220€ yht.

Elämäntapavalmennus kesto 4kk

Yksilöity pidempi jaksoinen ohjelma. Sisältää alkuhaastattelun, päivittyvät kuntosali ohjelmat ja ohjaukset, yhteiset aerobiset treenit 1krt /kk ja kuntosali treenit yhdessä valmentajan kanssa 1krt/ kk sekä ravinto ohjauksen ja myös treeni tsempit. Vaatii sitoutumisen  neljälle kuukaudelle. Sopii aloittelijoille. 

Suositellaan  Kuntokeskus Liikku Lahti tai Hollola jäsenyyttä, tai asiakas maksaa valmentajan kertakäynnit omalle salilleen ohjauksen ajaksi.

Mahdollisuus maksaa kuukausittain.

140€/kk = 560€ yht.

Kuntosali tai voima harjoittelu ohjelmointi

Ohjelma ja ohjaus

1 jakoinen ohjelma 100e (ilman ohjausta  85e)

2 jakoinen ohjelma 130e (ilman ohjausta 110e)

3 jakoinen ohjelma 180e (ilman ohjausta 150e)

Yksilöity 8vko treeniohjelma  + ohjaus,  sisältää asiakkaan  alkuhaastattelun. 

Ohjelma tehdään asiakkaan tarpeet ja tavoitteet huomioiden.

Suositellaan  Kuntokeskus Liikku Lahti tai Hollola jäsenyyttä , tai asiakas maksaa valmentajan kertakäynnin omalle salilleen.


Voimaharjoittelu ohjelma 10vko    100€

Sisältää 3- tai 4- jakoisen ohjelman. Treeni on kokoajan nousujohteista ja joka viides viikko on kevennetty. Loppua kohden haetaan maximi painoja isoissa pääliikkeissä 


Huom! Ei sisällä ohjausta tai valmentaja tapaamista.
Kerta valmennukset 

1 krt   35e

3krt   100e

5 krt  140e

7 krt  200e

10 krt  280e

Kerta valmennus on tunnin mittainen.


Suositellaan  Kuntokeskus Liikun jäsenyyttä johonkin Lahden tai Hollolan salille, tai sitten asiakas maksaa valmentajan kertakäynnin omalle salilleen. Voidaan pitää myös etänä tai ulkotreeni tapaamisena

Kehonpaino treenit ja Toiminnalliset ohjelmat   60€

 Jos laite treeni ei tunnu omalta voi valita kehonpaino ohjauksen. 

Ohjelmassa käytetään oman kehonpainoa apuna. Jokaiselle asiakkaalle tehdään oma yksilöity kehonpainoharjoitus suunnitelma.  Ohjelman tekniikat käydään yhdessä läpi valmentajan kanssa.

 Mahdollista haastaa itsesi punnerruksissa tai jopa leuanvadossa. Harjoitellaan yhdessä tekniikat kuntoon.

Jos näistä mikään ei tunnu siltä, mitä haet tai tarvitset, niin ota silti yhteyttä ja tehdään sinulle oma ohjelmasuunnitelma, sinun  tarpeiden mukaan. Ohjelman ei tarvitse sisältää kuntosali treenejä. Voidaan katsoa ravinto asiat kuntoon tai tehdä toisenlainen liikunta suunnitelma. 

MAKSUVÄLINEENÄ KÄY:

- Lasku, Edenred, Smartum, Epassi  ja Eazybreak

Ei käteis- eikä korttimaksua

Lataa itsellesi Syke Tribe sovellus, niin saat treeniohjelmasi  puhelimeesi ja samalla voit seurata ja kirjata treenipäiväkirjaa, sekä katsoa liikevideoita kun treenaat.