Starttaa mukaan!

Hinnasto

 Aloittelijan kuntosali ohjelma.  Kesto 2kk

Sisältää alkuhaastattelun, 2-osaisen kuntosaliohjelman. Opastuksen treeneihin ja 1 kertaa  treenitapaamisen/kk. 2 kuukauden sitoutuminen vaaditaan. Maksun voi suorittaa kuukausittain. 

Suositellaan Kuntokeskus Liikku Lahti tai Hollola jäsenyyttä, tai asiakas maksaa valmentajan kertakäynnit omalle salilleen ohjausten ajaksi.

Lisä treeni tapaamiset  55€/h

-Koskee kaikkia valmennuksia

100/kk eli 200€ yht.

Elämäntapavalmennus kesto 4kk

Yksilöity pidempi jaksoinen ohjelma. Sisältää alkuhaastattelun, päivittyvät kuntosali ohjelmat ja ohjaukset, yhteiset aerobiset treenit 1krt /kk ja kuntosali treenit yhdessä valmentajan kanssa 1krt/ kk sekä ravinto ohjauksen ja myös treeni tsempit. Vaatii sitoutumisen  neljälle kuukaudelle. Sopii aloittelijoille. 

Suositellaan  Kuntokeskus Liikku Lahti tai Hollola jäsenyyttä, tai asiakas maksaa valmentajan kertakäynnit omalle salilleen ohjauksen ajaksi.

Mahdollisuus maksaa kuukausittain.

120€/kk = 480€ yht.

Kuntosali tai voimaharjoittelu ohjelmointi

Yksilöity 8vko treeniohjelma  + ohjaus,  sisältää asiakkaan  alku haastattelun. 

Ohjelma tehdään asiakkaan tarpeet ja tavoitteet huomioiden.

Suositellaan  Kuntokeskus Liikku Lahti tai Hollola jäsenyyttä , tai asiakas maksaa valmentajan kertakäynnin omalle salilleen.

80€/TuntiTekniikka ohjaus 1-2 liikkeelle

Esim. Mave, kyykky

Suositellaan  Kuntokeskus Liikun jäsenyyttä johonkin Lahden tai Hollolan salille, tai sitten asiakas maksaa valmentajan kertakäynnin omalle salilleen. 

65€/h

Vaihtuva kotijumppa ohjelma 1kk

Välineinä muun muassa vastuskuminauha ja kevyet käsipainot  (tai 0,5l vesipullot)

 Uudelle kotijumppa kuukaudelle on uusi jumppa.

 45€/kk

Kehonpaino treenit

 Jos laite treeni ei tunnu omalta voi valita kehonpaino ohjauksen. 

Ohjelmassa käytetään oman kehonpainoa apuna. Jokaiselle asiakkaalle tehdään oma yksilöity kehonpainoharjoitus suunnitelma.  Ohjelman tekniikat käydään yhdessä läpi valmentajan kanssa.

 Mahdollista haastaa itsesi punnerruksissa tai jopa leuanvadossa. Harjoitellaan yhdessä tekniikat kuntoon.

60€

Alku sysäys lenkille

Alku sysäys liikuntaan on tarkoitettu heille, ketkä kokevat että jopa kävelylenkille lähteminen on haasteellista. Lenkin pituus on maksimissaan 4 km ja valmentaja suunnittelee sen. Kävelylenkki suoritetaan valmentajan kanssa yhdessä. 

10€/kerta tai 4krt 35€

Jos näistä mikään ei tunnu siltä, mitä haet tai tarvitset, niin ota silti yhteyttä ja tehdään sinulle oma ohjelmasuunnitelma, sinun  tarpeiden mukaan. Ohjelman ei tarvitse sisältää kuntosali treenejä. Voidaan katsoa ravinto asiat kuntoon tai tehdä toisenlainen liikunta suunnitelma.